Bosch koelkast

De Bosch koelkast zit vol creativiteit en biedt vele functies. Enkele voorbeelden zijn vochtigheidsregeling, flessenrek dat uitneembaar is, ventilatiesysteem met nulgradenzone toevoeging en ook een automatische ontdooifunctie! Dit soort uitvindingen houden je producten vers, zodat je altijd eten bij de hand hebt voor gasten of familieleden als ze onverwacht langskomen. 

Bekijk nu direct de:

De Bosch koelkasten hebben veel mogelijkheden om uit te kiezen, afhankelijk van je behoeften. De kleinere modellen zijn meer geschikt voor 1 of 2 personen, terwijl de grotere tot 5 persoonshuishoudens van dienst kunnen zijn! Er is ook het vriesvak dat kan variëren van 15 L helemaal tot 40 L in inhoud – maar wat dacht je van vrijstaande toestellen? Ook die zijn er met veel verschillende functies zoals glazen leggers die het voedsel veilig houden tijdens het bewaren, en warmte conserverende luchtstroom technologie die helpt de smaak te behouden.

Bosch koel-vriescombinaties

​​Als je een Bosch koel-vriescombinatie koopt, verwacht je geweldige modellen die voorzien zijn van veel handige functies. Zo betekent Vita Fresh die de luchtvochtigheid in je koelkast regelt een betere conservering van al die boodschappen! En dankzij de No Frost technologie zijn er nooit meer problemen als het tijd is om na het eten op te ruimen: zet gewoon deze geweldige machine aan en kijk toe hoe ijs zich langzaam op zijn gemak vormt terwijl al het andere wordt weggespoeld.

Resultaat 1–15 van de 158 resultaten wordt getoond