LG

LG Koelkast

De LG koelkast is uitgerust met alle nieuwe technische innovaties en hebben een geweldige vormgeving. De koel-vriescombinaties zijn ook standaard voorzien van functies als Moist Balance™ Crisper, dat de vochtigheid in je toestel op peil houdt; Antibacteria om bacteriën te bestrijden – blijf schoon, hoe lang je voedsel ook bewaart!

Bekijk nu direct de:

LG Door Cooling

Met Door Cooling van LG zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je minder energie verliest bij het openen van de deur. Met een koude luchtstroom verhindert deze koelkast het binnendringen van warme lucht in het interieur, zodat de temperatuur van alle producten binnen constant blijft – zo bespaar je geld op je elektriciteitsrekening.

LG koelkast Technologie

De koelkast met vriesvak van LG is een must-have voor iedereen die hoge eisen stelt. Hij heeft niet alleen Bioshield™, dat bacteriën letterlijk buiten houdt, en No Frost om handmatig ontdooien overbodig te maken; maar dit model is ook uitgerust met talloze andere functies zoals een antibacteriële oppervlakte-afwerking op alle deuren tegen morsen of smeren, zodat je keuken zo schoon mogelijk blijft. Het Multi Air Flow systeem van je koelkast en vriezer gebruikt gelijkmatige verdeling van de lucht erin, zodat je afscheid kunt nemen van die vervelende koude plekken. LG koelkasten zijn er in verschillende maten, waarbij het grootste model een royale inhoud biedt en nog zuiniger is ook van A+ naar A+++.

Resultaat 1–16 van de 58 resultaten wordt getoond