Samsung koelkast

Met een strak design en geavanceerde technologieën zijn Samsung koelkasten de perfecte aanwinst voor elke keuken. Met hun Smart Space functie die zorgt voor voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het merk Samsung heeft een reputatie voor huishoudelijke apparaten van hoge kwaliteit, en hun koelkasten vormen daarop geen uitzondering. Deze apparaten van Zuid-Koreaanse makelij krijgen een energie rating A+ tot A+++.

Bekijk nu direct de:

Samsung Spacemax koel-vriescombinatie

De Samsung Spacemax koel-vriescombinaties zijn uitgerust met handige technologieën die je meer ruimte geven voor je boodschappen, groenten en vlees langer kunnen bewaren zonder dat ze opnieuw bevriezen, dankzij de No Frost technologie. Het geluidsniveau van deze koelkasten is ongeveer 35 decibel, wat betekent dat mensen die in appartementen of flatgebouwen wonen er geen last van hebben.

Samsung koelkast functies

De vriezers zijn uitgerust met veel handige functies. Zo werken ze allemaal met no frost en een luchtcirculatiesysteem dat ijsvorming in de vriezer voorkomt. Naast deze handige eigenschap voor de prestaties van je koelkast bij het bewaren van levensmiddelen zoals kruidenierswaren of diepvriesmaaltijden; helpt Multi-Air Flow je dingen vers te houden door meer zuurstof door de hele binnenruimte te laten stromen. Hierdoor blijft alles langer schoon dan wanneer er maar één gat dicht bij de vloer is zoals bij de meeste traditionele modellen. Met de Samsung cool select functie kun je je koelkast instellen met vier onafhankelijk van elkaar instelbare standen en dankzij de Smart Space technologie heeft dit toestel meer ruimte om producten op te bergen.

Resultaat 1–15 van de 101 resultaten wordt getoond