AEG Koelkast

AEG heeft al sinds de oprichting door Peter Behrens een aparte filosofie in vormgeving, productontwikkeling en industriële ontwerpen van de AEG koelkast. Deze vooruitziende houding is ook nu nog te zien bij hun koelkastproducten die bekend staan om zowel de functionaliteit aan de binnenkant als het strakke uiterlijk aan de buitenkant . Ze hebben ook veel koelvriescombinaties waarbij elk afzonderlijk onderdeel een ander mooi aanvult omdat ze effectief samenwerken zonder dat het aanvoelt als het zoveelste gewone product dat daar staat te wachten.

Bekijk nu direct de:

Voordelen AEG koelvriescombinatie

Waarom zou je een koel-vriescombinatie zonder AEG kiezen? Je mist dan alle leuke functies die ze bieden! Zo zorgt hun geavanceerde ProFresh systeem ervoor dat je producten vers blijven en nooit bederven. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het in de gaten houden van het ijsniveau in beide compartimenten, want No Frost doet dat voor je’. En als alles binnenin niet koud genoeg is…ach wat maakt het uit! Met deze geweldige vernieuwingen van AEG koelkasten zit je goed.

De AEG koelvriescombinatie is een uitstekende keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat zijn voedsel vers blijft. De Dynamic Air functie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur, waardoor bederf mede door ongelijkmatige verwarmingspatronen in het toestel zelf wordt voorkomen! Met energieklasse A+ of nog efficiënter dan hij al was en tegen 50% lagere prijzen dan andere merken die vandaag worden aangeboden, is er werkelijk geen enkele reden waarom dit product niet als eerste in aanmerking zou komen. Met Touch Control kun je nu je koelkast met slechts één vingertip bedienen. Frostmatic is een andere geweldige functie die ervoor zorgt dat voedsel tot het maximum bevriest en dan weer terugloopt, zodat alles perfect bevroren is!

Resultaat 1–15 van de 89 resultaten wordt getoond