Liebherr koelkast

Liebherr koelkasten staan bekend om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. Liebherr produceert al huishoudtoestellen sinds 1949, dus is het geen verrassing dat ze ook tijdens het productieproces alleen de beste materialen gebruiken. Elk van deze vrijstaande koelkasten ondergaat uitgebreide tests voor ze naar je huis of bedrijf gestuurd worden, met de geruststellende wetenschap dat je een betrouwbaar product van een vertrouwd merk krijgt. Liebherr’s nieuwste high-end modellen zijn vanaf 2017 uitgerust met een Liebherr SmartDevice, waarmee je de koelkast kunt bedienen via smartphone of tablet.

Bekijk nu direct de:

Liebherr Duo Cooling

Liebherr’s nieuwe koel-vries combinatie verpakt een krachtig koelsysteem dat je voedsel vers en heerlijk houdt. Dit is gedeeltelijk te danken aan hun innovatieve Duo Cooling technologie die een gescheiden compartiment indeling mogelijk maakt. Het grootste voordeel: geen luchtuitwisseling tussen de compartimenten. Dit betekent dat in plaats van je voedsel uit te drogen en sterke geuren te laten hangen, alles vers blijft. Je kunt zelfs het koel- of vriesgedeelte apart bedienen als dat nodig is, perfect om ervoor te zorgen dat die melk die het laatst op is niet verspild wordt voor ze consumeerbaar zijn. De grootste bonus aan dit ontwerp? Je hoeft je geen zorgen meer te maken als het tijd is om van afdeling te wisselen, want er zullen geen verwisselde warme luchtjes meer zijn die in een van beide nog ruimte innemen.

 

Liebherr Comfort

Liebherr staat bekend om hun producten van hoge kwaliteit. Niet alleen gaan ze langer mee dan andere merken, maar je vindt er ook Lieberr Comfort modellen die meer functies bieden tegen een betaalbare prijs. Als je je fruit en groenten moet bewaren, is een Comfort model met de BioCool lade perfect. Je kunt de luchtvochtigheid in dit vak zo instellen dat ze altijd op een optimaal niveau is om producten te bewaren. Met een hogere luchtvochtigheid dan gewone kelders of groenteladen, helpt het ook appels knapperig vers te houden omdat het vocht er niet zo lang op blijft zitten als er drogere lucht langskomt, plus deze extra beetjes tijd betekenen minder uitstapjes om elke week boodschappen te doen.

Resultaat 1–15 van de 128 resultaten wordt getoond